Siirry sisältöön

Kesäkokki Juustoportin liikenneasemalle, Mäntsälä

Mäntsälä, Uusimaa, SuomiLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus

Haemme nyt joukkoomme KOKKIA kesän ajalle!


Juustoportilla avoimessa kesäkokin työtehtävässä yhdistyy maukkaan lounasruuan valmistus ja Á la carte- annosten loihtiminen sekä muut keittiön työtehtävät esivalmistelutöistä tiskihuoltoon. Työ tapahtuu kahdessa työvuorossa viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. 

Odotuksemme

Olet hakemamme henkilö, jos sinulta löytyy perusosaamista keittiön työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja intoa uuden oppimiseen. Odotamme, että työskentelet vastuullisesti, arvojemme mukaisesti ja ruuan laatuun panostaen. Arvostamme moniosaamista myös asiakaspalvelutyön puolelta. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.


Tarjoamme kesätyön työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työtä on tarjolla vähintään ajalle touko-syyskuu. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.


Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi


Haku päättyy 10.4.2023, mutta hae pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuaikana.