Skip to content

Kesätyöhaku Juustoportin liikenneasemalle, Jalasjärvi

Suomi, Etelä-Pohjanmaa, JalasjärviLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua maukkaan ja veden kielelle tuovien ruoka-annosten loihtiminen? Tai miltä kuulostaa työ asiakaspalvelun keskiössä, jossa saat ilahduttaa palvelutaidoillasi satoja asiakkaita päivittäin?

Kesätyönhakija – tule töihin Juustoportin liikenneasemalle!


Haemme joukkoomme Jalasjärven liikenneasemalle reippaan ja iloisen asenteen omaavia kesätyöntekijöitä keittiön työtehtäviin sekä asiakaspalveluun liikennemyymälään.


Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi ruuan esivalmistelutehtäviä, kuten salaattituotteiden pilkkomista ja esille laittoa sekä annosten valmistusta, tiskihuollosta vastaamista, asiakaspalvelu- ja myyntityötä, kassatyöskentelyä sekä myymälässä tuotteiden esille asettelua.

Odotuksemme


Liikennemyymälän asiakaspalvelutehtäviin odotamme, että olet helposti lähestyttävä, teet työsi iloisin mielin ja viihdyt vilkkaassa työympäristössä vaihtelevien työtehtävien äärellä. Keittiön puolelle on eduksi aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus.


Tarjoamme Juustoportti Jalasjärveltä kesätyöpaikan noin 15 innokkaalle kesätyöntekijälle. Työ on osa-aikaista 2-vuorotyötä. Liikenneasema on auki viikon jokaisena päivänä klo 07-22 (8-22). Panostamme perehdytykseen koko työsuhteen ajan perehdytysinfosta alkaen, joten työhön on helppo hypätä mukaan!


Kerrothan hakemuksessasi millaisen työntekijän sinusta saisimme ja millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään kesällä 2022. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa Juustoportilla jo huhtikuussa ja työtä voi jatkaa parhaimmillaan aina syyskuulle saakka.


Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2022. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.


Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi