Siirry sisältöön

Kesätyöntekijöitä Juustoportin liikenneasemalle, Jalasjärvi

Suomi, Etelä-Pohjanmaa, JalasjärviLiikenneasema

Työtehtävän kuvausKiinnostaako sinua maukkaan ja veden kielelle tuovien ruoka-annosten loihtiminen? Tai miltä kuulostaa työ asiakaspalvelun keskiössä, jossa saat ilahduttaa palvelutaidoillasi satoja asiakkaita päivittäin?


Kesätyöntekijä – tule töihin Juustoportin liikenneasemalle!


Haemme joukkoomme Jalasjärven liikenneasemalle reippaan ja iloisen asenteen omaavia kesätyöntekijöitä keittiön työtehtäviin sekä asiakaspalveluun liikennemyymälään.


Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi ruuan esivalmistelutehtäviä, kuten salaattituotteiden pilkkomista ja esille laittoa sekä annosten valmistusta, tiskihuollosta vastaamista, asiakaspalvelu- ja myyntityötä, kassatyöskentelyä sekä myymälässä tuotteiden esille asettelua.
Odotuksemme


Liikennemyymälän asiakaspalvelutehtäviin odotamme, että olet helposti lähestyttävä, teet työsi iloisin mielin ja viihdyt vilkkaassa työympäristössä vaihtelevien työtehtävien äärellä. Keittiön puolelle on eduksi aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Tehtävässä parhaiten menestyy, kun on oma-aloitteinen ja aktiivinen uuden oppija!


Tarjoamme Juustoportti Jalasjärvellä kesätyöpaikan jopa 20 innokkaalle kesätyöntekijälle. Työ on osa-aikaista 2-vuorotyötä. Liikenneasema on auki viikon jokaisena päivänä klo 07–22 (8–22). 

Perehdytämme sinut työtehtäviisi työsuhteen alussa, joten aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvitse olla. Käytössämme olevat järjestelmät on helppo oppia ja oppimisen tueksi saat koko henkilökuntamme tuen. Työvuoroissa ei myöskään tarvitse olla yksin, ja joukkoomme on helppo hypätä mukaan!

Kerrothan hakemuksessasi millaisen työntekijän sinusta saisimme ja millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään kesällä 2023. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa Juustoportilla jo huhtikuussa ja työtä voi jatkaa parhaimmillaan aina syyskuulle saakka.


Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2023. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi
Me olemme sitä mieltä, että laatu ja herkullisuus kuuluvat myös teille. Ruoka ei ole meille vain polttoainetta, eikä taukopaikka vain tankkauspiste. Käytämme noutopöydässä ja à la carte -listan annoksissa aina kauden parhaita raaka-aineita, suomalaista lihaa ja Juustoportin omia tuotteita. Juustokellari-myymälässämme voit maistella Juustoportin klassikoita ja maittavia uutuuksia, sekä ostaa palkittuja tuotteitamme tuliaisiksi tai kotiin vietäväksi. Lue lisää osoitteesta www.juustoportti.fi.

tai