Siirry sisältöön

Kesätyöntekijöitä Juustoportin meijerille

Suomi, Etelä-Pohjanmaa, JalasjärviMeijerityö

Työtehtävän kuvaus


KESÄTYÖNTEKIJÄ, hae valmistamaan kanssamme maukkaita meijerituotteita kesäkaudelle 2023!


Jalasjärven Juustoportin meijeri on nykyaikainen, mutta automaation rinnalla meillä pääset hyödyntämään kädentaitojasi laadukkaiden Juustoportti-tuotteiden valmistuksessa. Meijerityöhön tarjoamme aina kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla.


Käytännön työ meijerillä on valmistus- tai pakkausprosesseihin osallistumista yhdessä meijerialan ammattilaistemme kanssa ja työtehtävät ovat mm. pakkausmateriaalien lisäämistä ja koneenkäyttöä, sekä tuotevalmistajana raaka-aineiden sekoittamista. Lisäksi huolto- ja kunnossapitotiimiin sekä logistiikkaan tarvitsemme vahvistusta kesän ajalle. Jokaisella osastolla työt saa aloittaa helpoimmista työvaiheista ja kokemuksen karttuessa työnkuvasi laajenee.Odotuksemme

Aikaisempaa kokemusta meijerityöstä kesätyöntekijöiltä ei vaadita. Sen sijaan odotamme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja toimit vastuullisesti, arvojemme mukaisesti. Toivomme, että opit mielelläsi uutta etkä pelkää tarttua työhön.


Tarjoamme Juustoportin meijeriltä kesätyöpaikan noin 30 innokkaalle kesätyöntekijälle. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, jonka vuoksi edellytämme vähintään 18-vuoden ikää.
Kerrothan hakemuksessasi millaisen työntekijän sinusta saisimme ja millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään kesällä 2023. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa Juustoportilla jo huhtikuussa ja työtä voi jatkaa parhaimmillaan syyskuulle saakka.


Jätä hakemus meijerityöhön 28.2.2023 mennessä. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.


Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai

brita.maunuksela@juustoportti.fi

Juustoportin meijeritoiminta tapahtuu omassa meijerissä Jalasjärven keskustan tuntumassa, missä valmistamme valtaosan tuotteistamme. Täällä pakataan lähimaidot ja piimät. Voit kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, leipäjuustot ja kaikki hapanmaitotuotteet. Uusimmat tuoteperheet, kuten vegaaniset kauratuotteet ja aidosti sokeroimattomat HYVIN-tuoteperheen tuotteet kertovat tuotevalikoiman laajuudesta sekä aktiivisesta tuotekehityksestä. Erikoisjuustomme valmistetaan Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa, jossa asiakkaat pääsevät myös seuraamaan juustonvalmistusta aidoissa ympäristössä. Lue lisää osoitteesta www.juustoportti.fi.

tai