Skip to content

Kokki Juustoportin liikenneasemalle, Jalasjärvi

Suomi, Etelä-Pohjanmaa, JalasjärviLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme täydennystä – palkataan KOKKI vakituiseen työsuhteeseen Jalasjärven liikenneasemalle.


Perheyrityksenä arvoihimme kuuluu toimia vastuullisesti, asiakasta arvostaen, yhdessä toimien, kannattavasti ja kehittyen kohti parempaa huomista ja se näkyy tavassamme tehdä työtä. Jokainen ihminen kohdataan hymy kasvoilla ja reippaalla asenteella. Palvelualttius maistuu myös tarjottavassa ruuassa, jossa korostuu laadukas ja vastuullisesti valmistettu makunautinto.


Kokin työ Juustoportilla pitää sisällään maukkaan lounasruuan lisäksi á la carte annosten valmistusta kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–22 välillä, viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Odotuksemme


Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.


Tarjoamme vakituisen työn työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Ensisijaisesti työ on kokoaikatyötä, mutta myös osa-aikainen työ tulee kyseeseen. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi
Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy - toimi siis heti!