Siirry sisältöön

Kokki Juustoportin liikenneasemalle, Jalasjärvi

Suomi, Etelä-Pohjanmaa, JalasjärviLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus


Haemme joukkoomme täydennystä vilkasta kesää silmällä pitäen ja tarjoamme vakituisen työn KOKILLE Jalasjärven liikenneasemaltamme.


Juustoportilla avoimessa kokin työtehtävässä yhdistyy maukkaan lounasruuan valmistus ja á la carte- annosten loihtiminen sekä muut keittiön työtehtävät esivalmistelutöistä tiskihuoltoon. Työ tapahtuu kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–22 (8-22) välillä, viikon jokaisena päivänä. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.


Odotuksemme


Olet hakemamme henkilö, jos sinulta löytyy perusosaamista keittiön työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja intoa uuden oppimiseen. Odotamme, että työskentelet vastuullisesti, arvojemme mukaisesti ja ruuan laatuun panostaen. Arvostamme moniosaamista myös asiakaspalvelutyön puolelta. Otamme joukkoomme ilolla vastaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemman alan konkarinkin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.


Tarjoamme vakituisen työn työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työsuhde solmitaan vakituisena ja osa-aikaisena. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun sekä käyttöösi Juustoportin hyvät työsuhde-edut.


Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi


Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy - toimi siis heti!