Siirry sisältöön

Kokki Juustoportin liikenneasemalle, Kärsämäki

Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, KärsämäkiLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus

Haemme kesäkokkia työsuhteeseen Juustoportti Kärsämäelle


Juustoportilla avoimessa kokin työtehtävässä yhdistyy maukkaan lounasruuan valmistus ja á la carte- annosten loihtiminen sekä muut keittiön työtehtävät esivalmistelutöistä tiskihuoltoon. Työ tapahtuu kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 6–22 (8-22) välillä, viikon jokaisena päivänä.


Odotuksemme


Toivomme, että sinulta löytyy perusosaamista keittiön työtehtäviin joko koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Se mitä et vielä osaa, voimme sinulle opettaa! Odotamme, että toimit vastuullisesti arvojemme mukaisesti ja haluat panostaa ruuan maukkauteen sekä laatuun.  Työskentelet mielelläsi vilkkaassa työympäristössä joukkuepelaajana kanssamme ja haluat kehittyä sekä kehittää keittiön toimintojamme.


Tarjolla on osa-aikaista työtä keväästä aina syyskuun loppuun saakka. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. Meille on mukava tulla töihin ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun, joten joukkoomme on helppo liittyä. Palkkaus MaRa TES mukaisesti.


Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Kerromme mielellämme lisää, joten otathan yhteyttä: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi. Haku päättyy, kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi heti!