Siirry sisältöön

Kokki Kärsämäen Juustoportille vakituiseen työsuhteeseen

Kärsämäki, Pohjois-Pohjanmaa, SuomiLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus


Haemme Juustoportti Kärsämäelle KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen valmistamaan maukasta ruokaa 4-tietä käyttäville matkailijoille ja paikallisille asiakkaillemme. 


Kokin työhön Juustoportilla sisältyy lounasruuan sekä À la carten valmistusta ja esillepanoa, esivalmistelutehtäviä sekä keittiön puhtaanapitoa. Monipuolisten työtehtävien parissa kanssasi työskentelee useampi kokkikollega, joiden kesken keittiövuorot jakautuvat. Työ on osa-aikaista viikkotyöajan ollessa 30h/viikko. Työtä tehdään kahdessa työvuorossa. Työaika vaihtelee liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti viikon jokaisena päivänä.Odotuksemme

Haemme joukkoomme palvelualtista, joustavaa, positiivisen asenteen omaavaa ja keittiötyöstä nauttivaa kokkia, jolla pysyy kauhat sekä kattilat käsissä kiireenkin keskellä. Toivomme, että sinulta löytyy perusosaamista kokin tehtäviin sekä oma-aloitteisuutta ja intoa uuden oppimiseen. Odotamme myös, että työskentelet vastuullisesti, arvojemme mukaisesti ja ruuan laatuun panostaen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa porukassa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Meille on tärkeää, että töihin on kiva saapua ja työssä viihdytään. Työtehtäviin annamme kattavan perehdytyksen työsuhteen alkuun. Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on hyvät henkilökuntaedut.


Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Kuulemme sinusta mielellämme lisää ja kysymysten herätessä voit ottaa yhteyttä: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi. Jätä tehtävään hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valittu henkilö voi aloittaa työssä pikaisestikin.

tai