Siirry sisältöön

Liikennemyymälätyöntekijä Juustoportin liikenneasemalle, Jalasjärvi

Suomi, Etelä-Pohjanmaa, JalasjärviLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme Juustoportti Jalasjärvelle LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ kesälle 2022.


Liikennemyymälätyöntekijän työhön Juustoportilla kuuluu monipuolisesti kahvilatyötä ja kassatyötä sekä keittiön avustavia työtehtäviä. Työpäiväsi voi koostua myös herkullisten paninien ja muiden vitriiniituotteiden valmistuksesta tai liikennemyymälän yhteydestä löytyvän herkkukaupan hyllyjen täydentämisestä. Työpäivän aikana tehtävät vaihtelevat eikä mikään työpäivä ole keskenään samanlainen.


Työ tapahtuu kahdessa työvuorossa työaikojen vaihdellessa klo 7–22 (8-22) välillä, viikon jokaisena päivänä.


Odotuksemme


Panostamme jokaiseen asiakaskohtaamiseen, jonka vuoksi toivommekin, että sinulla on hymy herkässä ja olet asiakaspalvelun ammattilainen. Olet myös helposti lähestyttävä kuten me muutkin juustoporttilaiset ja teet työsi oma-aloitteisesti, iloisella asenteella. Aikaisempi työkokemus vastaavasta työstä luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään saat hyvän perehdytyksen.


Tarjoamme vaihtelevaan työhön kylkiäisiksi mukavat työkaverit, joiden tuella pääset hyvin uuteen työhön mukaan. Työ on osa-aikainen ja alkaa toukokuussa. Työssä on mahdollista jatkaa aina syyskuun puolelle saakka, mahdollisesti pidempäänkin.


Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Kerron mielelläni tehtävästä lisää: Brita Maunuksela, p. 040 184 2009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi

Haku päättyy heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy, toimi siis heti.