Siirry sisältöön

Liikennemyymälätyöntekijä Kärsämäen Juustoportille

Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, KärsämäkiLiikenneasema

Työtehtävän kuvaus


Haemme vakituista LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ iloiseen joukkoomme Juustoportti Kärsämäelle!

Liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisesti liikenneaseman työtehtäviä, mm. kassatyötä, kahvilatyötä ja vitriinituotteiden valmistusta, myymälän puolella kuormien purkua ja hyllyjen täyttämistä, siisteydestä huolehtimista sekä erityisesti asiakaspalvelua. 


Työ on 2-vuorotyötä. Työaika vaihtelee liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti viikon jokaisena päivänä.

Odotuksemme

Avostamme aikaisempaa työkokemuksesta vastaavasta asiakaspalvelutehtävästä, mutta voit hakea, vaikka kokemusta ei vielä olisikaan - meillä saat heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin.

Tärkeintä on, että sinulla on hymy herkässä ja teet työtä iloisella mielellä, koska panostamme jokaiseen asiakaskohtaamiseen. Odotamme myös, että olet helposti lähestyttävä ja viihdyt vilkkaassa työympäristössä vaihtelevien työtehtävien äärellä.


Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa porukassa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Meille on tärkeää, että töihin on kiva saapua ja työssä viihdytään. Hyvien työkavereiden lisäksi saat käyttöösi Juustoportin henkilökunta-edut. Palkkaus MaRaVa TES mukaisesti.


Olisiko tässä uusi työpaikkasi? Kuulemme sinusta mielellämme lisää ja kysymysten herätessä voit ottaa yhteyttä: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi. Jätä tehtävään hakemus viimeistään 31.1.2023.