Siirry sisältöön

Tuotevalmistajia ja tuotepakkaajia Kasvis Gallerialle

Suomi, Pohjois-Savo, KuopioElintarviketyö

Työtehtävän kuvaus


Kasvisgalleria on ruokatalo, josta löydät herkulliset ruokakomponentit sekä täysin valmiit ruokatuotteet. Kiinnitämme erityishuomiota terveellisyyteen ja oikeisiin ravintoarvoihin – laadusta tai mausta tinkimättä. Uudenaikaisilla tuotantolinjoilla valmistuu keittoja, kiusauksia ja muita vuokaruokia, laatikoita, soseita, lisäkkeitä, pakasteita jne. Osaksi Juustoportti-konsernia Kasvisgalleria liittyi vuonna 2010 ja tänä päivänä herkullisten ruokatuotteiden parissa työskentelee yli 30 ruoka-alan ammattilaista. Osoitteemme on tällä hetkellä Satulasepänkatu 4, mutta tonttivarauksen ja hankesuunnittelun myötä saatat tulevaisuudessa löytää meidät Pienen Neulamäen yritysalueelta.


Tuotantomme jatkaa vahvaa kasvua ja haemme nyt joukkoomme TUOTEVALMISTAJIA ja TUOTEPAKKAAJIA vakituisiin työsuhteisiin.


Tehtävässä työskentelet ruokatuotteiden valmistuksessa tai pakkauksessa. Molemmissa työtehtävissä työnkuva on varsin laaja. Tuotevalmistuksen puolella tuotteet sekoitellaan isoissa kattiloissa tarkalleen reseptiä seuraten. Tuotevalmistaja pitää huolta, että jokaisen erän raaka-aineet ovat kypsyydeltään juuri sopivia, ja että jokainen tarkkaan mietitty komponentti löytyy kattilasta, joka tekee tuotteesta suutuntumalta juuri odotusta vastaavaa. Lopuksi tuote pakataan, josta tuotteen matka jatkuu pakkauskoneiden ja tuotepakkausosaston kaikkien eri vaiheiden läpi myyntiin aina loppukäyttäjän käsiin saakka. Tuotepakkaajana vastaat pakkausprosessin kulusta huolehtien mm. pakkaustarvikkeiden riittävyydestä, omavalvontakirjauksista ja laitteiden toimivuudesta.

Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa työvuorossa.Odotuksemme

Tehtävään haemme reippaita, elintarviketeollisuudesta kiinnostuneita työntekijöitä, joille laadukkaiden tuotteiden tuottaminen on tärkeää. Työtehtäviin tarjoamme hyvän perehdytyksen, joten ei haittaa, vaikka työkokemusta alalta ei olisikaan. Hygieniapassin luemme eduksesi, mutta jos sitä ei valmiiksi löydy niin tämän voi suorittaa työsuhteen alettua.


Palkkaamme työntekijöitä vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamassamme työssä palkkaus on SEL TES mukainen, pääset nauttimaan maukkaista henkilökuntaeduistamme sekä mukavan työyhteisömme reippaasta ja rempseästä työkulttuurista!


Oletko sinä laatua arvostava, luontaisesti tarkka ja vastuullinen työntekijä? Hae kasvavaan joukkoomme valmistamaan herkullista ruokaa ammattilaisten kanssa 28.2.2023 mennessä. Hakemuksia käsittelemme ja valintapäätöksiä teemme jo haun aikana, joten toimithan heti.


Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Mikko Peltola p. 040 533 8761 tai mikko.peltola@kasvisgalleria.fi.